Anders nabij

Dit boek gaat over het leven. Het leven na de dood van een kind. Vijf ouders vertellen erover. Eerlijk en authentiek. Bij momenten ontroerend. Ze blijven niet steken in het verdriet en het gemis. Je leest vooral hoe ze zoeken naar een nieuwe manier van nabij zijn. Dicht bij zichzelf. Dicht bij al hun kinderen. En dicht bij de mensen in hun omgeving. De verhalen zijn divers, maar er is een rode draad die ze met elkaar verbindt: hoop. 

Dit boek is veel meer dan een steun voor lotgenoten. Het biedt ook een houvast voor vrienden, familie, collega's en werkgevers. Uiteindelijk geeft het op een buitengewone manier ook inspiratie aan iedereen die de relatie met zijn of haar kinderen belangrijk vindt. 

Vijf ouders schreven dit boek op vraag en onder begeleiding van psychotherapeute An Hooghe. In het boek zit een sticker met een code. Met die code krijg je toegang tot materiaal dat dit boek tot leven brengt: video's, foto's, extra teksten, etc. Zo kan je bv. nu al kijken naar vijf bijzondere video's 'In gesprek met An', waarin An Hooghe je laat kennismaken met elk van de ouders apart.

Uitgeverij Charlotte, 2018

ISBN 978 90814575 21

www.andersnabij.be