Als particulier

Draag jij verkeersslachtoffers een warm hart toe? Je financiële steun komt altijd goed terecht en is fiscaal aftrekbaar vanaf €40! Neem een kijkje op onze projectpagina's om  meer te weten over onze projecten. Hieronder lees je een korte samenvatting van de projecten die mee mogelijk gemaakt worden door jouw bijdrage. 

FIVE2NINE

In FIVE2NINE koppelen we jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel aan buddy's zodat ze samen op zoek kunnen gaan naar een duurzame vrijetijdsbesteding. 

Gelijk Spel


In Gelijk Spel begeleiden we, samen met revalidatiecentra en (G-)sportclubs, kinderen en jongeren met een blijvend letsel al vanuit revalidatie naar een geschikte sportclub bij hen in de buurt.
In onderstaande video ontdek je het inspirerende verhaal van verkeersslachtoffers Ans en Ruben. Ze willen iedereen tonen dat je leven terug oppakken na een verkeersongeval kan. Maar dit konden ze niet alleen. De video geeft je een beeld van waar verkeersslachtoffers mee geconfronteerd worden en op welke vlakken wij hen terug op weg kunnen helpen. 

Rondpunt opnemen in je testament?

Wens je Rondpunt te steunen wanneer je er niet meer bent?  Dan kan dit via een legaat of een duolegaat.  Lees meer over de mogelijkheden in onze brochure.