Werken voor Rondpunt

Vacatures

We zijn momenteel niet op zoek naar een nieuwe collega maar hou zeker onze website of Facebookpagina in de gaten. Ook in onze nieuwsbrief worden vacatures opgenomen, schrijf je hier in voor de laatste nieuwtjes!

Vrijwilligersvacatures

We zijn steeds op zoek naar buddy's binnen ons project FIVE2NINE. Wil jij als vrijwilliger jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ondersteunen bij het doorbreken van hun sociaal isolement? 

  • Word jij buddy van Chadi (18)? Hij is gepassioneerd door voetbal en wil graag af en toe iets leuks gaan doen. 
  • Word jij buddy van Siegfried (32)? Hij houdt van wandelen en gaat graag gezellig iets drinken of een hapje eten. 

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Mouna De Bruyn, de projectmedewerker FIVE2NINE van Rondpunt.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar buddy's voor ons project Getuigen Onderweg. Wil jij als vrijwilliger een verkeersslachtoffer ondersteunen bij het brengen van zijn/haar verhaal in secundaire scholen?

  • Word jij buddy van Günther (32)? Op 21-jarige leeftijd raakte hij betrokken in een verkeersongeval. Nu vertelt hij  leerlingen over zijn ongeval en de gevolgen die dat met zich meebrengt.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Yasmine De Roover, de projectcoördinator Getuigen Onderweg van Rondpunt.

Meewerken aan studentenonderzoek

  • Onderzoek naar noden na verlies broer/zus tijdens adolescentie door een derdejaarsstudente Toegepaste Psychologie aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Dit in kader van een bachelorproef. Ben je tussen 18 en 25 jaar en ben je je broer of zus verloren tijdens je adolescentie (15-25j)? Dan kan je meewerken aan het onderzoek van Steffie Wouters. Bij interesse kan je mailen naar R0486568@student.thomasmore.be
  • Onderzoek naar de psychologische gevolgen van een verkeersongeval met verlamming tot gevolg. Drie studenten van het Sint-Jozefcollege in Aarschot zijn voor hun eindwerk op zoek naar verkeersslachtoffers om te interviewen. Bij interesse kan je mailen naar romysym@hotmail.com of je kan de enquête meteen hier invullen.
  • Onderzoek naar de noden en behoeften van broers en zussen (brussen) van jongeren met een NAH. Laura Mortier is derdejaarsstudente Sociale Readaptatiewetenschappen. Voor haar bachelorproef is ze op zoek naar respondenten die hun ervaringen willen delen tijdens een interview. Ben jij een brus tussen de 3 en 21 jaar, of een volwassen brus die dit heeft meegemaakt toen je nog kind/jongere was? Dan kan je meehelpen aan haar onderzoek. Bij interesse kan je mailen naar laura.mortier@student.ucll.be.
  • Onderzoek naar hoe de kernwaardes van Rondpunt het best gevisualiseerd kunnen worden. Stijn Cornelis studeert Grafische en Digitale Media aan de AP hogeschool Antwerpen. Voor zijn bachelorproef wil hij nagaan wat voor beeldmateriaal het best is om deze kernwaardes uit te beelden. Wil jij hem helpen? Dit kan je doen door hier de enquête in te vullen. 
  • Onderzoek naar de noden van veroorzakers van een verkeersongeval. Yasmina Elyakhloufi studeert Sociaal-juridische Dienstverlening aan de Karel de Grote Hogeschool. Voor haar bachelorproef wil ze de hiaten in de sociaal-juridische dienst- en hulpverlening voor veroorzakers in kaart brengen. Heb jij een verkeersongeval veroorzaakt en wil jij meer vertellen over de gevolgen hiervan op je leven? Mail dan naar yasmina.elyakhloufi@student.kdg.be.

 

PDF
FIVE2NINE oproep Chadi
Download PDF (522 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Siegfried
Download PDF (500 Kb)
PDF
Getuigen Onderweg oproep Günther
Download PDF (523 Kb)