Werken voor Rondpunt

Vacatures

We zoeken momenteel geen nieuwe collega maar hou onze Facebookpagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Vrijwilligersvacatures

We zijn steeds op zoek naar buddy's binnen ons project FIVE2NINE. Wil jij als vrijwilliger jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ondersteunen bij het doorbreken van hun sociaal isolement? 

  • Word jij buddy van Kevin (30) uit Londerzeel? Hij is gepassioneerd door mooie auto’s en heeft een ruime culturele interesse. De wereldoorlogen vindt hij een interessant thema en het lijkt hem leuk om eens een museum te bezoeken.
  • Word jij buddy van Chadi (18) uit Edegem? Hij is gepassioneerd door voetbal en wil graag af en toe iets leuks gaan doen. 
  • Word jij buddy van Lenny (26) uit Houthalen-Helchteren? Hij zou graag samen met een aantal enthousiaste personen op pad gaan.
  • Word jij buddy van Yago (23) uit Antwerpen? Hij heeft een brede waaier aan interesses en wil graag ontdekken wat er in het weekend allemaal te beleven valt.
  • Word jij buddy van Siegfried (32) uit Kortrijk? Hij vindt het leuk om een wandeling te maken met zijn hond en gaat graag iets drinken of een hapje eten. 
  • Word jij buddy van Maxime (27) uit Waregem? Hij is een echte muziekliefhebber. Hij gaat graag naar een concert of discotheek om te dansen en nieuwe mensen te leren kennen.
  • Word jij buddy van Nikky (30) uit Londerzeel?  Hij is een goedlachse kerel die geniet van de kleine dingen in het leven.
  • Word jij buddy van Marbel (34) uit Antwerpen? Ze houdt van muzikale en creatieve activiteiten en kan genieten van een gezellige babbel.
  • Word jij buddy van Timo (25) uit Antwerpen? Hij houdt van activiteiten buitenshuis zoals een wandeling, deze sluit hij het liefst af met een drankje of een ijsje.
  • Word jij buddy van Jorn (36) uit Zottegem? Hij heeft een passie voor fotografie en houdt van de natuur. Ook voor sportieve activiteiten deinst hij niet terug!

Interesse of vragen? Stuur dan een vrijblijvende e-mail naar lisse.cools@rondpunt.be, Projectcoördinator Lisse neemt dan contact met je op.

Daarnaast zijn we af en toe ook op zoek naar buddy's voor ons project Getuigen Onderweg. Je ondersteunt dan als vrijwilliger een verkeersslachtoffer bij het brengen van zijn/haar verhaal in secundaire scholen. 

Op dit moment hebben we hiervoor geen vrijwilligersvacature open staan. Interesse of vragen? Stuur dan een e-mail naar yasmine.de.roover@rondpunt.be, de projectcoördinator Getuigen Onderweg van Rondpunt.

Meewerken aan studentenonderzoek

Op zoek naar respondenten voor je eindwerk? We je helpen graag bij deze zoektocht door je oproepje hier toe te voegen. Hiervoor stuur je een e-mail naar marlies.sandra@rondpunt.be.

 

PDF
FIVE2NINE oproep Kevin (Londerzeel)
Download PDF (568 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Chadi (Edegem)
Download PDF (576 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Siegfried (Kortrijk)
Download PDF (421 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Maxime (Waregem)
Download PDF (438 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Lenny (Houthalen-Helchteren)
Download PDF (617 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Yago (Antwerpen)
Download PDF (574 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Nikky (Londerzeel)
Download PDF (569 Kb)
PDF
FIVE2NINE Oproep Marbel (Antwerpen)
Download PDF (425 Kb)
PDF
FIVE2NINE Oproep Timo (Antwerpen)
Download PDF (425 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Jorn (Zottegem)
Download PDF (435 Kb)