Werken voor Rondpunt

Vacatures

We zoeken momenteel geen nieuwe collega maar hou onze Facebook -of Twitterpagina in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief voor de laatste updates!

Vrijwilligersvacatures

We zijn steeds op zoek naar buddy's binnen ons project FIVE2NINE. Wil jij als vrijwilliger jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ondersteunen bij het doorbreken van hun sociaal isolement? 

 • Word jij buddy van Chadi (18) uit Edegem? Hij is gepassioneerd door voetbal en wil graag af en toe iets leuks gaan doen. 
 • Word jij buddy van Lenny (26) uit Houthalen-Helchteren? Hij zou graag samen met een aantal enthousiaste personen op pad gaan.
 • Word jij buddy van Kenny (22) uit Mortsel? Hij gaat graag de stad in en houdt van een goed gesprek.
 • Word jij buddy van Gilles (27) uit Gent? Hij houdt van leuke uitstapjes, waaraan hij zelf graag een snuifje humor toevoegt.
 • Word jij buddy van Kjell (21) uit Geel? Hij wil heel graag leuke dingen doen. In het bijzonder zou hij het fantastisch vinden om samen met iemand een tornooi in een Yugiho club bij te wonen.
 • Word jij buddy van Yago (23) uit Antwerpen? Hij heeft een brede waaier aan interesses en wil graag ontdekken wat er in het weekend allemaal te beleven valt.
 • Word jij buddy van Siegfried (32) uit Kortrijk? Hij vindt het leuk om een wandeling te maken met zijn hond en gaat graag iets drinken of een hapje eten. 
 • Word jij buddy van Jeroen (32) uit Zottegem? Hij houdt van goed gezelschap en een leuke babbel. 
 • Word jij buddy van Maxime (27) uit Waregem? Hij is een echte muziekliefhebber. Hij gaat graag naar een concert of discotheek om te dansen en nieuwe mensen te leren kennen.
 • Word jij buddy van Nikky (30) uit Londerzeel?  Hij is een goedlachse kerel die geniet van de kleine dingen in het leven.

Interesse of vragen? Stuur dan een vrijblijvende e-mail naar info@rondpunt.be, een projectmedewerker neemt dan contact met je op.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar buddy's voor ons project Getuigen Onderweg. Wil jij als vrijwilliger een verkeersslachtoffer ondersteunen bij het brengen van zijn/haar verhaal in secundaire scholen?

 • Word jij buddy van Pascale uit Opwijk? 12 jaar geleden verloor Pascale haar zoon in een verkeersongeval. Nu wil ze graag haar verhaal brengen in scholen om jongeren te sensibiliseren. Ze is vooral op zoek naar iemand die een luisterend oor kan bieden en haar wil ondersteunen bij het bedienen van de computer en Powerpoint.

Interesse of vragen? Stuur dan een e-mail naar yasmine.de.roover@rondpunt.be, de projectcoördinator Getuigen Onderweg van Rondpunt.

Meewerken aan studentenonderzoek

Op zoek naar respondenten voor je eindwerk? We je helpen graag bij deze zoektocht door je oproepje hier toe te voegen. Hiervoor stuur je een e-mail naar marlies.sandra@rondpunt.be.

 

PDF
FIVE2NINE oproep Chadi (Edegem)
Download PDF (522 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Kenny (Mortsel)
Download PDF (579 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Lenny (Houthalen-Helchteren)
Download PDF (617 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Gilles (Gent)
Download PDF (577 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Kjell (Geel)
Download PDF (564 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Yago (Antwerpen)
Download PDF (577 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Siegfried (Kortrijk)
Download PDF (560 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Jeroen (Zottegem)
Download PDF (579 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Maxime (Waregem)
Download PDF (578 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Nikky (Londerzeel)
Download PDF (560 Kb)
PDF
Getuigen Onderweg oproep Pascale (Opwijk)
Download PDF (524 Kb)