Werken voor Rondpunt

Vacatures

Wij zijn momenteel niet op zoek naar een nieuwe collega. Maar hou zeker onze Facebook -en Twitterpagina in de gaten of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Vrijwilligersvacatures

We zijn steeds op zoek naar buddy's binnen ons project FIVE2NINE. Wil jij als vrijwilliger jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) ondersteunen bij het doorbreken van hun sociaal isolement? 

 • Word jij buddy van Chadi (18) uit Edegem? Hij is gepassioneerd door voetbal en wil graag af en toe iets leuks gaan doen. 
 • Word jij buddy van Lenny (26) uit Houthalen-Helchteren? Hij zou graag samen met een aantal enthousiaste personen op pad gaan.
 • Word jij buddy van Kenny (22) uit Mortsel? Hij gaat graag de stad in en houdt van een goed gesprek.
 • Word jij buddy van Gilles (27) uit Gent? Hij houdt van leuke uitstapjes, waaraan hij zelf graag een snuifje humor toevoegt.
 • Word jij buddy van Kjell (21) uit Geel? Hij wil heel graag leuke dingen doen. In het bijzonder zou hij het fantastisch vinden om samen met iemand een tornooi in een Yugiho club bij te wonen.
 • Word jij buddy van Yago (23) uit Antwerpen? Hij heeft een brede waaier aan interesses en wil graag ontdekken wat er in het weekend allemaal te beleven valt.
 • Word jij buddy van Siegfried (32) uit Kortrijk? Hij vindt het leuk om een wandeling te maken met zijn hond en gaat graag iets drinken of een hapje eten. 
 • Word jij buddy van Jeroen (32) uit Zottegem? Hij houdt van goed gezelschap en een leuke babbel. 
 • Word jij buddy van Maxime (27) uit Waregem? Hij is een echte muziekliefhebber. Hij gaat graag naar een concert of discotheek om te dansen en nieuwe mensen te leren kennen.

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Mouna De Bruyn, de projectmedewerker FIVE2NINE van Rondpunt.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar buddy's voor ons project Getuigen Onderweg. Wil jij als vrijwilliger een verkeersslachtoffer ondersteunen bij het brengen van zijn/haar verhaal in secundaire scholen?

 • Word jij buddy van Jenthe (28) uit Gooik? Toen Jenthe 9 jaar was, werd hij als voetganger aangereden door een auto. Sindsdien zit hij in een rolstoel en wil hij leerlingen sensibiliseren over de risico's in het verkeer.
 • Word jij buddy van Johny (38) uit Sint-Niklaas? Op 7-jarige leeftijd werd Johny aangereden toen hij de straat overstak achter een ijskar. Nu is hij heel gemotiveerd om zijn verhaal te vertellen in scholen om leerlingen bewust te maken van het belang van veilig gedrag in het verkeer. 
 • Word jij buddy van Thijs (35) uit Brugge? Hij was 19 toen hij meereed met een vriend, hun auto uit de bocht vloog en tegen een paal belandde. Zijn vriend overleed en Thijs raakte zwaargewond. Nu brengt Thijs zijn verhaal in scholen om zoveel mogelijk verkeersongevallen te voorkomen. 

Interesse of vragen? Neem dan contact op met Yasmine De Roover, de projectcoördinator Getuigen Onderweg van Rondpunt.

Meewerken aan studentenonderzoek

Op zoek naar respondenten voor je eindwerk? We je helpen graag bij deze zoektocht door je oproepje hier toe te voegen. Bij interesse kan je contact opnemen met Marlies Sandra. Hieronder vind je studentenonderzoek waar je eventueel aan kan meewerken:

 • Hilde Leemans, studente Gezinswetenschappen aan Odisee Hogeschool, is op zoek naar een gezin met een kind met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), dat schoolloopt in het reguliere onderwijs. Ze wil nagaan hoe ouders hierin ondersteund worden.

 

PDF
FIVE2NINE oproep Chadi (Edegem)
Download PDF (522 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Kenny (Mortsel)
Download PDF (579 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Lenny (Houthalen-Helchteren)
Download PDF (617 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Gilles (Gent)
Download PDF (577 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Kjell (Geel)
Download PDF (564 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Yago (Antwerpen)
Download PDF (577 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Siegfried (Kortrijk)
Download PDF (560 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Jeroen (Zottegem)
Download PDF (579 Kb)
PDF
FIVE2NINE oproep Maxime (Waregem)
Download PDF (578 Kb)
PDF
Getuigen Onderweg oproep Jenthe (Gooik)
Download PDF (600 Kb)
PDF
Getuigen Onderweg oproep Johny (Sint-Niklaas)
Download PDF (525 Kb)