Werken voor Rondpunt

We zijn momenteel niet op zoek naar een nieuwe collega maar hou zeker onze website of Facebookpagina in de gaten. Ook in onze nieuwsbrief worden vacatures opgenomen, schrijf je hier in voor de laatste nieuwtjes!

We zijn wel steeds op zoek naar buddy's binnen ons project FIVE2NINE. Wil jij als vrijwilliger jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) helpen bij het doorbreken van hun sociaal isolement? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons!

Meewerken aan studentenonderzoek

  • Onderzoek naar noden na verlies broer/zus tijdens adolescentie door een derdejaarsstudente Toegepaste Psychologie aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Dit in kader van een bachelorproef. Ben je tussen 18 en 25 jaar en ben je je broer of zus verloren tijdens je adolescentie (15-25j)? Dan kan je meewerken aan het onderzoek van Steffie Wouters. Bij interesse kan je mailen naar R0486568@student.thomasmore.be
  • Onderzoek naar de psychologische gevolgen van een verkeersongeval met verlamming tot gevolg. Drie studenten van het Sint-Jozefcollege in Aarschot zijn voor hun eindwerk op zoek naar verkeersslachtoffers om te interviewen. Bij interesse kan je mailen naar romysym@hotmail.com.

 

PDF
FIVE2NINE folder Samana
Download PDF (296 Kb)