Werk jij mee aan één-programma 'Mij overkomt het niet'?

Het één-programma ‘Mij overkomt het niet’ krijgt een vervolg. In dit programma praat Fatma Taspinar met mensen die ongewild een ongeval veroorzaakten, en als veroorzaker verder door het leven moeten. Voor een nieuw seizoen zijn ze op zoek naar mensen die, zonder dat ze dat gewild hebben, de dood van iemand anders op hun geweten hebben.

Een belangrijk element in de opzet van het programma is dat slachtoffer en veroorzaker elkaar gevonden hebben en ‘op dezelfde lijn zitten’. Tijdens de reportage spreekt Fatma niet alleen met de veroorzaker, maar ook met slachtoffers, nabestaanden, hulpverleners, procureurs en rechters over schuld en schuldgevoel. 

Heb jij ongewild een ongeval veroorzaakt en wil je graag meewerken? Of wil je als verkeersslachtoffer of nabestaande je verhaal delen over het ongeval en contact met de veroorzaker?

Daarnaast zouden ze in het programma graag iemand aan het woord laten die vluchtmisdrijf pleegde en zich nadien zelf aangaf bij de politie. Om zo de gedachtegang van iemand vlak na het ongeval in beeld te brengen. Pleegde jij vluchtmisdrijf en wil je jouw verhaal vertellen?

Bij interesse en vragen over medewerking kan je contact opnemen met Marlies Sandra. Wil je graag meewerken, maar zijn niet alle bovenstaande elementen van toepassing op jouw verhaal? Contacteer ons gerust, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Benieuwd naar de reeds verschenen reportages van 'Mij overkomt het niet'? Herbekijk ze hier.