OPROEP: Hoe ervaar jij Persoonsvolgende Financiering?

Heb je nood aan ondersteuning vanuit het VAPH door blijvende letsels en/of beperkingen na je verkeersongeval? Om het beleid te kunnen adviseren over de impact van Persoonsvolgende Financiering (PVF) willen we graag jouw ervaringen hiermee weten! 

Op 1 januari 2017 werd PVF ingevoerd. Als persoon met een beperking krijg je nu zelf middelen ter beschikking om je ondersteuning op maat te organiseren. Ook beter bekend als ‘het rugzakje’. Sta je op het punt een Persoonsvolgend Budget (PVB) aan te vragen? Of heb je via een Dienst Ondersteuningsplan of Dienst Maatschappelijk Werk van je ziekenfonds reeds een aanvraag gedaan? Misschien maak je momenteel gebruik van een Basisondersteuningsbudget (BOB) of gebruik je een PVB om ondersteuning in te kopen? Wij zijn benieuwd naar je ervaringen hiermee! 

Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar Marijke via marijke.janssenswillen@rondpunt.be. Dat kan als persoon met een beperking of als naaste. Marijke zal nadien telefonisch contact met je opnemen om te luisteren naar je ervaringen! Door je ervaringen met ons te delen, help je ons het beleid te beïnvloeden.