​Onze TOP 5 activiteiten tijdens De Week van NAH

Van 14 tot 20 oktober gaat De Week van NAH weer door. Naar schatting 247.000 mensen in Vlaanderen hebben een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Meestal kan je niet zien dat iemand een NAH heeft. Voor de meeste mensen is NAH dan ook een onbekende aandoening. Met 'De week van NAH' wil de NAH Liga daar verandering in brengen.

In en rond de periode van De week van NAH vinden overal in Vlaanderen heel wat activiteiten plaats. Wij zetten er vijf op een rij! Liever alle activiteiten zien? Klik dan hier.

Toneel door cliënten met NAH

De cliënten van Ons Huis De Nieuwe Notelaar brengen op vrijdag 11 oktober met veel enthousiasme het stuk 'Stemmen uit de schemerzone' in Cultuurzaal Daverlo te Assebroek. De toneelgroep speelt niet alleen het stuk, de spelers hebben ook actief geholpen bij het maken ervan!

Meer informatie en de mogelijkheid om te reserveren vind je  hier.

De kick-off

Elke campagneweek heeft een goede start nodig! De kick-off van De week van NAH vindt dit jaar op 14 oktober 2019 plaats in het Revalidatieziekenhuis Inkendaal te Sint-Pieters-Leeuw, van 10u00 tot 13u30.

Klik hier voor meer informatie en bekijk hier de flyer van de kick-off.

NAH-cafés over heel Vlaanderen

Ook dit jaar worden er heel wat NAH-cafés georganiseerd in Vlaanderen waar mensen met NAH en hun netwerk, anderen kunnen ontmoeten in een rustige omgeving. Elk NAH-café legt eigen accenten: het uitnodigen van een spreker, een workshop, een uitstap of gewoon gezellig samenzijn.

Bekijk hier een overzicht van de verschillende NAH-cafés

De eerste NAH Trefdag

Het samenwerkingsverband NAH in Vlaams-Brabant en Brussel organiseert voor de eerste keer een Trefdag NAH, op dinsdag 15 oktober 2019 in het Provinciehuis te Leuven. De Trefdag is bedoeld om zoveel mogelijk antwoorden te geven op de vragen van mensen met een NAH, hun omgeving, hun professioneel netwerk en andere geïnteresseerden.

Meer informatie vind je hier.

Breincafé over NAH

Ex-revalidant Stijn Geerinck stelt op dinsdag 15 oktober zijn boek ‘Tussen hoop en hersenletsel’ voor in de conferentiezaal van het Revalidatiecentrum K7 in het UZ Gent. Verder zijn er een aantal infostands voorzien met informatie over NAH. Ook wij zijn aanwezig met een infostand rond ons nieuwe project 'En dan?!'.

De mogelijkheid om je in te schrijven en meer informatie vind je hier.