Hoe steun jij Rondpunt tijdens de Warmste Week?

Af en toe al eens gedacht dat je Rondpunt wil steunen, maar weet je niet goed hoe? Tijdens de Warmste Week van Studio Brussel zijn er tal van mogelijkheden! 

Heb je tijd en inspiratie? Dan kan je je eigen warme actie ten voordele van Rondpunt organiseren. Hoe je dat doet, lees je hier. Al vijf warme acties gingen je voor: 

  • De vzw Limburgse Truckers zien het groots! Vanuit zeven Limburgse gemeenten vertrekt een colonne vrachtwagens naar het circuit van Zolder. Op het circuit worden vele nevenactiviteiten voorzien. Hier lees je er meer over! 
  • Jella for life! Als Jella haar familie aan Jella denkt, denkt ze aan warme chocomelk en pannenkoeken. Ze verkopen daarom chocoladedruppels om zelf warme chocolademelk te maken. Maar ook voor fietslichtjes kan je bij hen terecht. Een bestelling kan je plaatsen via hun Facebookpagina. Hou hun Facebookpagina in de gaten want ze zullen ook een gesigneerd truitje van de Red Flames verkopen!
  • Chiro Bodegem organiseert zoals elk jaar een kerstmarkt waarbij ze een deel van de winst aan een goed doel schenken. Iedereen is er welkom voor warme chocomelk, jenever, wafels, kerstmuziek en een gezellige sfeer!
  • VZW De Schom organiseert een wandeling op 1 december in combinatie met een heuse high tea! Wandel jij mee?
  • Op 8 december kan je in de scoutslokalen van Londerzeel oude maar hippe kleren en spullen kopen . De vrouwengilde zorgt ervoor dat er die dag ook hapjes en drankjes zijn ! 

Woon je in de buurt van een van bovenstaande warme acties? Dan kan je daaraan deelnemen en zo Rondpunt steunen! Maar wist je dat je Rondpunt ook op een andere manier kan steunen?

  • Trek je loopschoenen aan en loop  mee de Warmathon in Genk, Leuven, Brussel, Antwerpen, Gent of Brugge. Sinds dit jaar kan je ervoor kiezen dat je inschrijvingsgeld rechtstreeks naar Rondpunt gaat. Wij zullen er alleszins bij zijn in Antwerpen!
  • Koop het vlammetje van de Warmste Week. Er is dit jaar ook een nieuw gadget dat je kan kopen. Hou de website in de gaten.
  • Altijd al je favoriete plaat willen aanvragen op de radio? Vanaf 1 december ontdek je bij Studio Brussel hoe je hiermee je goede doel naar keuze kan steunen.
  • Kom luisteren naar je favoriete artiest in The Flame. Studio Brussel maakt binnenkort de line-up bekend.

Je warme centjes komen goed terecht. Net als Ruben en Ans uit dit filmpje willen we andere verkeersslachtoffers inspireren en helpen re-integreren. In onderstaand filmpje ontdek je hoe we nu precies te werk gaan.