Boekvoorstelling 'Het Spijt Mij'

Over bemiddeling na een verkeersongeval

Na een verkeersongeval moeten slachtoffers en veroorzakers leren leven met wat gebeurd is. In dit boek van Sabine Cocquyt komen verschillende verhalen aan bod die de kracht van bemiddeling tonen.

Sabine Cocquyt schreef eerder al 'De stille epidemie' (2000), 'Over-hoop' (2006) en 'Mij overkomt het niet' (2010). Voor haar vierde boek volgde ze de bemiddeling die na zo'n tragische gebeurtenis opgestart wordt. Wil een moeder de veroorzaker van het ongeval dat haar zoon het leven kostte in de ogen kijken? En wat zeg je als veroorzaker tegen de vrouw die je een paar weken voordien van haar sokken reed?

Op 27 maart 2019 krijg je de kans om de boekvoorstelling van 'Het spijt mij' bij te wonen. Zowel Sabine Cocquyt als enkele getuigen uit het boek zullen aanwezig zijn, alsook Pieter Verbeeck van Moderator vzw, het Forum voor Herstelrecht en Bemiddeling. Na afloop is er een receptie met mogelijkheid om het boek te kopen en te laten signeren. 

Praktisch

  • 27 maart 2019 om 20u
  • Zaal 't Kranske, Tervuursesteenweg 18, 2800 Mechelen
  • Parkeren kan in de betaalparking van het treinstation Mechelen (8min wandelafstand) of langs de Colomalaan
  • Inschrijvingen via info@sabinecocquyt.be

Kan je niet aanwezig zijn op de boekvoorstelling, maar wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer het boek verschijnt? Laat dan op de website van Epo Uitgeverij je e-mailadres achter!